Caramelia_treats
Recenzie Google

Sunt foarte multumita de serviciile oferite! Timpul dedicat machiajului s a redus la jumatate datorita sprancenelor si genelor care arata impecabil chiar pana la urmatoarea sedinta! Locul arata grozav si este extrem de curat! Multumesc, Andreea!❤️

Melisa Gafar
Recenzie Google

Am avut o experienta foarte frumoasa la salon. O sa revin cu siguranța 🙂

Alkanany Sabreen
Recenzie Google

Recomand cu toata increderea ! Sunt clienta salonului de 5 ani 💕

Paula D’amato
Recenzie Google

Recomand acest salon , unde merg mereu cu drag ! Super servicii , ambient placut si personal de inalt profesionalism ♥️!

Iantuc Nicoleta

Am ales cursurile Academiei Andreea Iutis datorita profesionalismului cu care am vazut-o pe Andreea ca isi face meseria.

Experienta cursului la care am participat cu siguranta imi va fi de folos pe viitor. Aceasta experienta am trait-o intr-un cadru foarte relaxant si profi. Totul a fost foarte bine la punct pornind de la modul de predare al trainerului Andreea Iutis care a dat dovada de foarte mult calm si profesionalism si terminand cu toata organizarea acestui curs care a fost fara cusur.

Calificativul pe care l-as acorda cursului este excelent.

Anca Gheorhe

Recomand acest salon cu mare încredere! Am făcut cursul de gene in 2016, a fost o experienţă de care sunt foarte mulţumită. Andreea este un trainer foarte bun, cu un calm rar întâlnit şi este foarte atentă la toate cursantele; se vede că îşi doreşte că fiecare dintre ele să finalizeze cursul bine instruite şi pregătite de muncă.

M-am simţit extraordinar în rolul de cursant al Andreei, am învăţat să lucrez cu produse de calitate şi să pun atenţie şi răbdare în ceea ce fac. Este un salon de nota 10, iar Andreea îşi face treaba cu mult profesionalism . Mă bucur că am ales să fac cursurile aici.

Andra Ionescu

Am urmat cursurile Academiei Andreea Iutiş cu mare entuziasm.

Andreea îşi instruieşte cursantele cu atenţie şi profesionalism. Se simte că face totul cu pasiune. Experienţa ei în domeniul aplicării extensiilor de gene îşi spune cuvântul. Astfel, îşi îndrumă cursantele cu răbdare, perseverenţă şi ai zice că nu oboseşte niciodată. Aceasta e Andreea!

Bianca Dumitru

Cea mai frumoasă experienţă! Alături de Academia Andreea Iutiş mi-am descoperit noua pasiune; datorită profesioniştilor cu care am lucrat reuşesc zi de zi să îmi fac fericite clientele!

Coman Alexandra Mihaela

M-am inscris la cursurile Academiei Andreea Iutis deoarece sunt clienta salonului si sunt foarte multumita de calitatea si profesionalismul intregului salon.

A fost o experienta noua, frumoasa si relaxanta. Cel mai mult mi-a placut atmosfera si calmul cu care Andreea ne-a predat.

Karadogan Biray

Sunt foarte incantata si am ramas foarte placut surprinsa in urma participarii la cursul de baza pentru aplicarea de extensii de gene al Academiei Andreea Iutis.

Simona Dobre

Am ales sa particip la cursurile academiei Andreea Iutis deoarece am vrut sa vad daca am rabdarea necesara practicarii acestei meserii. A fost un curs foarte bine structurat iar profesorul foarte atent la detalii.

Ce calificativ as acorda trainerului?
10 – pentru ca merita.

Jipescu Maria

Am ales cursurile academiei Andreea Iutis datorita seriozitatii intregii echipe. A fost o experienta placuta din care am invatat foarte multe lucruri, am intalnit oameni extraordinari si profesionisti.

Raileanu Narcisa

Am aflat de academia Andreea Iutis de la o prietena si am ales cursurile de extensii de gene pentru a practica aceasta meserie in paralel cu makeupul. Cursul a fost o experienta minunata, am intalnit oameni calzi, profesionisti, atmosfera minunata.

Un curs impecabil!

Aura Boanta

Am aflat de Andreea de la o fata din metrou careia i-am admirat genele. Ea mi-a dat datele de contact ale Andreei.

Am mai facut un curs pentru aplicat extensii de gene de la care nu am invatat nimic si am decis sa vin la Andreea pentru ca foarte multa lume lauda cursul sustinut de ea. Mi-a placut cel mai mult felul in care ne-a explicat, cum a vorbit cu noi, intr-un cuvant, totul.

Daca ar fi sa ii dau un calificativ Andreei, acesta ar fi foarte bun, pentru ca stie sa isi faca foarte bine treaba.

Nitu Georgiana Alexandra

Am afla de cursul la care am participat si de academia Andreea Iutis de la o ruda. Am ales acest curs din dorinta de a schimba ceva in viata mea si la recomandarea matusii mele am decis sa ma inscriu. A fost o experienta foarte interesanta din care am invatat foarte multe intr-un timp scurt. Calificativul pe care il acord este 10+, deoarece trainerul a avut rabdarea necesara cu noi si ne-a explicat si ajutat pe fiecare in parte pentru a pleca cu cat mai multa informatie in acest domeniu.

Petre Diana

Am aflat de academia Andreea Iutis de pe facebook, iar motivul pentru care am ales sa urmez cursurile dv. a fost dorinta de a-mi largi domeniul de activitate. Mi-a placut acest curs pentru ca mi-au fost explicate toate neclaritatile si am invatat de la cel mai bun trainer o meserie frumoasa. Atentia acordata pe toata durata cursului este un alt lucru care mi-a placut.

Cosma Narcisa Elena

Am aflat de academia Andreea Iutis prin recomandarea unei foste cursante. Motivul pentru care am ales sa urmez cursul a fost acela de a-mi ocupa timpul liber. A fost o experienta unica, trainerul Andreea Iutis este un om deosebit si a stiu sa imi explice fiecare detaliu pe intelesul meu.

Cires Diana

Am aflat de academia dv. de la sora mea care isi aplica extensii la salonul vostru, iar despre cursuri am aflat detalii de la Andreea. Motivul pentru care am ales sa urmez cursul a fost atractia fata de meseria de lash artist. A fost o experienta foarte frumoasa, completa, in care am dobandit multe cunostinte. Trainerul Andreea Iutis s-a purtat exemplar cu fiecare cursanta si consider ca pentru inceput de drum ceea ce am invatat de la ea este mai mult decat suficient. Calificativul pe care il acord este 10.

Dub Oriela

Am aflat de academia Andreea Iutis si de cursul la care am participat de pe Facebook. Motivul pentru care am ales sa urmez cursul au fost postarile atractive de pe Facebook. Andreea inspira mult profesionalism si etica de lucru, factori extrem de importanti pentru alegerea unui curs. A fost o experienta extrem de placuta inca din prima ora . Andreea si Flavius au fost alaturi de noi pe toata durata cursului. Sunt sigura ca ceea ce am invatat in aceste 3 zile o sa ma ajute foarte mult. Cel mai mult mi-a placut atmosfera placuta si practica pe modele. O sugestie ar fi sa oferiti accesibilitate si in limba engleza intrucat persoanele din strainatate ar fi interesate de acest curs de asemenea. Calificativul pe care il acord este 10+!

Lasă un testimonial!
    Am citit și sunt de acord cu politica cookies, politica de confidențialitate si cu termenii și condițiile sitului web*