OXYGENERA PRO

Este un concept unic în domeniul tratamentelor faciale și înglobează:
 • Microdermabraziunea
 • Oxigenul hiperbaric
 • Soft laser
 • Radiofrecvența și mezoterapia virtuală
Sună și fă o programare!

Terapia Oxygenera Pro, inglobează 5 tratamente intr-unul singur

Tratamentul Oxigenera Pro ajută la oxigenarea și regenerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting , tratează petele pigmentare, cicatricile post acneice, și ajută la uniformizarea texturii pielii.

 • Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric de puritate 98%, sub presiune. Oxigenul hiperbaric este introdus în cele mai profunde straturi ale pielii, ajutând astfel respirația celulară, neutralizează toxinele, reglează Ph-ul pielii, oxigenează țesuturile și stimulează circulația sangvina.
 • Microderabraziune cu particule de diamant – realizează peelingul tegumentului prin exfolierea pielii în profunzime, ajutând astfel la curățarea și luminozitatea tenului, tratând cicatricile post acneice, petele pigmentare, având efect antirid și de lifting
 • Radiofrecvența multipolară. Acționează la nivelul dermului, stimulând producția de colagen și elastina, având intens efect antirid, și ajutând la redobândirea tonusului facial.
 • Photon Oxygen Maskcu infrared Soft Laser  este terapia perfectă pentru infuzarea ingredinetelor active, oxigenarea țesuturilor și stimularea celulară.
 • Mezoterapie virtuală. Tratamentul care stimulează penetrarea în profunzime a concetratelor active aplicate și care crește semnificativ permeabilitatea pielii.

Cum decurge tratamentul cu Oxygenera Pro?

Pasul 1. Se efectuează curățarea tenului, printr-o demachiere și o tonifiere cu produse specifice fiecărui tip de ten.

Pasul 2. Urmează microdermabraziunea cu particule de diamant. Aceasta produce exfolierea și curățarea tegumentului și pregătind tenul pentru infuzia de oxigen. Vom avea astfel o piele netedă, uniformă, curată și pregătită pentru penetrarea substanțelor active și utilizarea celorlalte tehnologii.

Pasul 3. Oxigenarea cu ajutorul aerograful se va pulveriza oxigenul hiperbaric de puritate 98%, impreună cu concentratul activ adaptat problemelor tenului. Acesta va ajunge până în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând ridurile, tratând acneea și petele pigmentare.

Pasul 4. Mezoterapia este tehnologia care crește permeabilitatea tegumentului, ajută la o hidratare mai bună, previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea
celulară.

Pasul 5. Terapia cu radiofrecvența multipolară ajută la stimularea colagenului și elastinei obținând astfel un efect de lifting instant, fermitate crescută și îmbunătățirea texturii pielii.

Pasul 6. Masca facială – Oxygen Mask IR Soft Laser . Se va aplica masca facială adaptată problemelor tenului, și ulterior masca Soft Laser. Aceasta ajută la infuzarea ingredientelor active, la oxigenarea și stimularea celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii. La finalul tratamentului se aplică o crema contur ochi și crema de zi urmată de o crema cu factor de protecție.

Beneficiile tatamentului

 • Reface elasticitatea pielii ți confera luminozitate tenului
 • Oxigenează țesuturile și activează microcirculația sanguina
 • Stimulează producția de elastina și colagen
 • Conține conceptul soft laser ce penetrează ingredientele active până în derm
 • Îmbunătățește aspectul general al pielii
 • Infuzie de nutrienți activi în derm
 • Curăță în profunzime tegumentul
 • Hidratarea intensă

Se recomandă un protocol de 4-6 ședințe consecutive , o ședință săptămânal,  în funcție de problemele tenului și de recomandările specialiștilor. Ulterior se recoamndă o ședința de intreținere lunar.

Durata 70 – 80 minute

Prețuri la ofertă OXYGENERA PRO

Oxygenera Pro Standard ( Microdermabraziune, OxygenHiperbaric, Mezoterapie virtuala, radiofrecventa, photoon mask+infrared mask, fiole gama clasic)   280 RON 240 RON
Oxygenera Pro Cocktail ( Microdermabraziune, OxygenHiperbaric, Mezoterapie virtuala, radiofrecventa, photoon mask+infrared mask, mix de fiole) 320 RON 280 RON
ServiciuPreț 1 ședință
Oxygenera Pro Standard (Microdermabraziune, OxygenHiperbaric, Mezoterapie virtuala, radiofrecventa, photoon mask+infrared mask, fiole gama clasic)280 RON
Oxygenera Pro Standard (Microdermabraziune, OxygenHiperbaric, Mezoterapie virtuala, radiofrecventa, photoon mask+infrared mask, mix de fiole)320 RON
Tratament radiofrecventa + fiola120 RON
Tratament oxigen hiperbaric + fiola150 RON
Mezoterapie140 RON
Photoon mask90 RON
Microdermabraziune120 RON

Programare OXYGENERA PRO

sau sună-ne direct